I-Identify, voor natuurlijke schoonheid

In het coronajaar 2020 hebben heel wat ondernemers zichzelf moeten heruitvinden. Dat was ook broodnodig, want het is diversifiëren of failliet gaan.

Annelies Wauters van Identity Creations Academy

Sommige ondernemers gingen heel creatief te werk. Zoals Annelies Wauters uit Lembeek.

Deze beautyconsulente zag haar salon, de Identity Creations Academy, maandenlang verplicht gesloten, net zoals bij alle andere beoefenaars van contactberoepen.

Maar Annelies bleef niet bij de pakken zitten. Eerste opdracht: een heuse webshop uitbouwen met diverse boxen en producten waarmee mensen niet alleen aan hun uiterlijke maar ook hun innerlijke schoonheid kunnen werken.

En Annelies is daarin een echte pionier.

Al van jongs af aan is zij op zoek naar wat het beste voor haar en haar omgeving is. Die zoektocht is nooit voorbij maar de puzzelstukjes vallen wel stilaan op hun plaats. Het sleutelwoord in die zoektocht is kracht: kracht uit jezelf en uit anderen putten, en daarbij van elkaar leren.

Die kracht biedt Annelies door haar producten in de webshop.

Biologische producten

Het All natural-pakket van Annelies

Ben jij op zoek naar echte biologische producten, ook geschikt voor moeilijke huidtypes, die je ook nog eens op verschillende manieren kunt gebruiken? Dan kun je van de kennis van Annelies profiteren.

Zij heeft immers de juiste bioproducten voor jou opgespoord met veel aandacht voor het proces en de productie-uitstoot.

Zo ondersteunt zij niet alleen jou en andere ondernemers. En dat is ook nog eens financieel interessanter!

Maar dat is lang niet alles!

2021 wordt bij Annelies het jaar van samenwerking. Samen met andere Lembeekse ondernemers biedt Annelies binnenkort pakketten aan die je schoonheid uiterlijk en innerlijk een meer dan serieuze boost geven. Op die manier creëert ze letterlijk jouw identiteit, precies hét opzet van de Identity Creations Academy!

Beautysalon

Dat betekent niet dat een bezoekje aan het salon niet meer te versmaden is. Integendeel! Zodra het weer kan en mag, kan je bij de internationaal opgeleide Annelies van de leukste en meest ingenieuze haartechnieken genieten. Wat ze ook bij je doet, je verlaat stralend het salon. Ook mannen!

Annelies van I-Identify staat bij haar klanten en vrienden bekend als de uiterst spontane, krachtige, sterke maar vooral doelgerichte jonge dame die één doel heeft in het leven: anderen inspireren

Neem dus zeker een kijkje op de website en de webshop en ga – zodra het mag – langs in het salon.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About the author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.